avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sesizare acordare pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sesizare acordare pensie de invaliditate

In ce conditii, un tert poate contesta incadrarea unei persoane in gradul de invaliditate II, pe motiv de neconcordanta acte?
Aceasta persoana a fost incadrata in gradul II de invaliditate desi exista o expertiza medicala intocmita de acelasi medic care precizeaza ca persoana respectiva si-a pierdut capacitatea de munca in proportie de 85%?
De asemenea, aceasta a efectuat un trasplant renal in anul 2008, iar in anul 2009, la decizia de incadrare in pensie figureaza ca efectueaza dializa, desi nici in prezent aceasta persoana nu mai face dializa?

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Am sanse de contestare a deciziei medicului expert a asigurarilor medicale ? ContSters248650 ContSters248650 SALUT. Medicul asigurarilor sociale a emis urmatoarea decizie : \\"In ce priveste : * diagnosticul clinic X * gradul de invaliditate X * cauza ... (vezi toată discuția)