avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce daune pot sa cer
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce daune pot sa cer

am fost injunghiat,am stat o luna in spital la reanimare,si as vrea sa stiu cum pot cere daune..findca nu pot sa muncesc un an..
Cel mai recent răspuns: niky66 , utilizator 11:28, 23 Ianuarie 2011
Daca exista un proces penal in aceasta speta,va constituiti parte civila si aratati care sunt pretentiile dvs.
este un proces de tentativa de omor,eu nu am depus plangere,,pt daune trebuie sa deschid un proces separat???
~ Conținut șters la cerere ~
da am actele necesare,costurile de spitalizare si refacere bun..da eu nu am voie sa lucrez un an,cine ma intretine,pot sa cer daune pt cauza asta????
Bineinteles,se pot cere daune pentru asemenea consecinte.Nu este nevoie sa deschideti alt proces,daca exista un proces in care cel care v-a injunghiat este judecat,aratati instantei de judecata ca va constituiti parte civila cu pretentii de despagubire,si depuneti la dosar copii dupa toate documentele medicale.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto.vatamare corporala grava. spitalizare 6 luni in coma+1 an Sorin32 Sorin32 Unchiul meu a suferit un accident rutier. Din cercetari a rezultat culpa exclusiva a inculpatului care este trimis in judecata pentru vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale pentru lovituri? pirina pirina in cazul unei loviri, pentru a renunta la proces, daca partile se inteleg, este legal sa ceri despagubiri morale si materiale (cheltuieli de spitalizare, ... (vezi toată discuția)
Daune materiale unguru92 unguru92 buna ziua.In urma cu 2 luni am suferit un accident rutier am suferit o fractura deschisa tibie si peroneu iar acum sunt operat la tibie mi-au bagat o tija pe ... (vezi toată discuția)