avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare

Am depus o cerere la secretariat pt.trecerea in alta treapta de salarizare si mi-au zis contabila sefa cu secretara sefa ca anul asta nu se dau trepte de salarizare potrivit legii 330.Vreau sa stiu daca este adevarat;;eu ma incadrez avand vechime de 21 de ani in institutia respectiva si sunt muncitor calificat 2 iar colegi care s-au angajat dupa mine sunt deja muncitori calificati 1,unul dintre ei avand doar 10 ani in institutie.Astept un raspuns.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Va solicit parerea !- lg 330/2009 straina straina secretarul unei primarii avind 10 vechime in munca , din care 2.3 luni in functia de secretar , se incadreaza conform lg 330/2009 in treapta 2 sau 1 de ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu conform noua lege a salarizarii unice in sectorul bugetar ! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! Referitor la Legea nr. 330 / 2009 publicata in Monitorul Oficial nr. 762 din 09 noiembrie 2009 - Legea-cadru privind salarizarea unitara a ... (vezi toată discuția)
Trepte de salarizare conf legii 330 klausz klausz Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)