avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema foarte grava
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema foarte grava

buna ziua,
daca o persoana este acuzata de frauda cu carti de credit si este momentan in arest in polonia unde este tratat groaznic (primeste mancare doar lichida care s-ar putea sa contina si ceva pastile spune ca se simte groaznic dupa, nu primeste coletele, nu poate lua legatura cu nimeni sa il ajute, etc), ce se poate face? la cine se poate apela? poate fi extradat? cazul este asemanator cu cel al lui claudiu crulic. va multumesc am uitat sa precizez ca pe 9n mai are procesul si nu are cum se apara fiindca nu vor sa ii acorde nici macar avocat din oficiu.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2008
orianadiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:56, 10 Aprilie 2008
Cineva din familie trebuie sa ia legatura ambasada Romaniei din Polonia, sa-i prezinte situatia si sa ceara ajutor.
Sunt obligati sa-l ajute chiar daca are probleme cu legea.
Este nevoie de un avocat din Polonia, care sa cunoasca dreptul penal polonez...

Despre avocatul din oficiu... nu este intodeauna necesar ca invinuitul/inculpatul sa aiba un aparator... depinde iarasi ce spune dreptul procesual penal polonez... Acu´ daca ma gandesc mai bine... fiind vorba de un arestat ar trebui sa fie un caz in care este obligatorie prezenta unui aparator... insa ...io stiu...

Incercati sa gasitit un avocat eventual cu ajutorul Ambasadei/Consulatelor romane din Polonia...

e o cunostinta dar familia lui adik mama si sora nu sunt interesate si am vrea noi sa il ajutam si chiar vrem sa sunam maine la consulat dar din cate am inteles sunt cam nepasatori cei de la consulatul din polonia
poate fi extradat? are sanse? pentru un astfel de delict cati ani de inchisoare se da?
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2008
orianadiana, utilizator
Aupa scandalul care este acum la ambasada cu un caz asemanator, nu cred ca vor mai fi indiferenti daca luati legatura cu ei.
Ati mai putea lugatura si cu Min.Afacerilor Externe, si ei au obligatia sa ajute cetatenii romani aflati in strainatate.

Alte discuții în legătură

Trafic carti de credit fff urgent orianadiana orianadiana daca o persoana este acuzata de frauda de carti de credit si este momentan in arest in polonia unde este tratat groaznic (primeste mancare doar lichida care ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri in polonia Andrada__ Andrada__ Sotul meu a f prins pe aeroportul din Varsovia avand asupra sa o cantitate de cocaina destul de mare. Care este pedeapsa minima? Cum pot lua legatura cu el? Va ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)