avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire impozit autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire impozit autoturism

sunt persoana cu handicap locomotor si am cumparat o masina cu cutie automata intrucat am probleme la piciorul cu care trebuie sa folosesc ambreiajul.sunt scutit de impozit? ce inseamna exact "adaptata handicapului"?ce acte trebuie sa prezint la primarie intrucat toata lumea ezita pe acest subiect?multumesc mult si astept raspuns urgent cu baza legala!
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 15:31, 24 Ianuarie 2011
adica cutie automata sau cu ambreiaj la mana in cazul dvs. Dar handicapul trebuie certificat de comisia judeteana de specialitate.
cutie automata.am certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din 2007 definitiv.sunt scutit?multumesc anticipat!
Documentatia se depune la serv. taxe si impozite, ei fiind cei care in baza documentelor (nu pe vorbe !), acorda scutirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare legea 448/2006 logaritm logaritm Sunt persoană cu handicap locomotor picior stâng (tip accentuat,termen permanent) și mi se cere de ANAF să achit timbrul de mediu,neacordându-mi-se ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)