avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii

Buna ziua !As avea o intrebare la care sper sa ma ajutati sa gasesc un raspuns.Puteti sa-mi spuneti va rog la un salariu minim de 500 lei ,contract pe 8 ore,cat plateste angajatul si cat angajatorul,darile catre stat ?Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 16:14, 10 Aprilie 2008
Salariul este net sau brut?
Gasiti aspectele care va intereseaza la [ link extern ]
salariul brut
[ link extern ]

La adresa acesta gasiti un calculator salarii, atat pentru angajat cat si pentru angajator.
sau, daca tot aveti incredere in informatiile furnizate de avocatnet.ro, puteti accesa calculatorul nostru de salarii, aflat la pagina:

[ link extern ]

bafta
multumesc

Alte discuții în legătură

Pareri? noul avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut pe economie Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute. In anexa 6 la Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii se prevede care este salariul mediu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net din brut nicum nicum Buna ziua, stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect dar pe la inceputul lui 2007 conform cautarii care am facut-o pe forum...asa ca revin pt situatia ... (vezi toată discuția)