avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acordul proprietarilor pt mansardare la bloc, 50% +1 ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acordul proprietarilor pt mansardare la bloc, 50% +1 ?

a intrat in vigoare vreo lege prin care o asociatie de proprietari poate lua decizii doar cu acordul a jumatate plus unu dintre proprietari? de ex dacA VREM SA MANSARDAM BLOCUL, ESTE NEVOIE DE ACORDUL TUTUROR LOCATARILOR, SAU e nevoie doar de jumatate plus unu? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaskoe , utilizator 13:31, 11 Aprilie 2008
E nevoie doar de jumatate plus unu . :P
stiti cumva si legea unde se specifica acest lucru?
otudp a scris:

stiti cumva si legea unde se specifica acest lucru?

vezi si tu pe
www.cdep.ro/proiecte/2006/500/40/4/pr544_06.pdf
ciesc La www.cdep.ro/proiecte/2006/500/40/4/pr544_06.pdf

dar nu am vazut 50+1 ?
butyka a scris:

ciesc La www.cdep.ro/proiecte/2006/500/40/4/pr544_06.pdf

dar nu am vazut 50+1 ?

nu ai citit bineX-(

Alte discuții în legătură

Construirea unei mansarde nita83 nita83 buna ziua .eu stau intrun apartament cu o camera care este pe numele parintilor.stau la et.3 este ultimul.deasupra mea pot sami construiesc mansarda.as ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc pisssssi pisssssi Buna ziua, din 2006 sunt proprietarul unui apartament care are montata o reclama luminoasa pe partea exterioara a balconului. Administratorii imobilului ... (vezi toată discuția)
Radioamator la bloc scdalivada scdalivada Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru ca un radioamator(nu stiu daca este autorizat sau nu) sa amplaseze o antena improvizata pe peretele unui ... (vezi toată discuția)