avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... radioamator la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

radioamator la bloc

Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru ca un radioamator(nu stiu daca este autorizat sau nu) sa amplaseze o antena improvizata pe peretele unui bloc de locuinte , antena este ancorata de arborii din parc (blocul este situat intr-un parc). Daca exista un for, un organism al statului care sa autorizeze activitatea radioamatorilor.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 09:38, 13 Iulie 2011
L 230
ART. 41
Modificările constructive şi utilizarea în alte scopuri a unor părţi sau elemente de construcţie ale clădirii, cum ar fi: ancorarea de reclame pe pereţi, suspendarea de stâlpi, pereţi, scări interioare şi altele asemenea, se vor putea face numai pe baza deciziei comitetului executiv, cu acordul proprietarilor direct afectaţi şi, după caz, pe baza unui proiect tehnic întocmit de instituţii de specialitate, verificat de un expert autorizat, precum şi cu autorizaţia pentru executarea de lucrări, eliberate în condiţiile legii.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
valitinu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama pe bloc pisssssi pisssssi Buna ziua, din 2006 sunt proprietarul unui apartament care are montata o reclama luminoasa pe partea exterioara a balconului. Administratorii imobilului ... (vezi toată discuția)
Instalarea unei antene fara drept darlene darlene buna as avea nevoie de un raspuns ; stau intr-un imobil de 6 apartamente toate proprietate la parter loteria nationala are un magazin intr-un spatiu al ... (vezi toată discuția)
Construirea unei mansarde nita83 nita83 buna ziua .eu stau intrun apartament cu o camera care este pe numele parintilor.stau la et.3 este ultimul.deasupra mea pot sami construiesc mansarda.as ... (vezi toată discuția)