In legea 330/2009 a salarizarii bugetarilor, la art. 18 al anexei 3 erau prevazute conditiile in care erau remunerati functionarii publici suspendati ca urmare a unei cercetari penale. Nu am reusit sa gasesc modalitatea in care acestia vor fi remunerati in anul 2011 ( nici in legea 284/2010, nici in legea 285/2010 si nici in ordinul comun 42/77 privind normele de aplicare ale Legii 285/2010. Mi-a scapat mie sau nu mai este prevazuta aceasta situatie in noua lege a salarizarii iar functionarii aflati in aceasta situatie nu mai primesc nici un fel de indemnizatie?
si eu sunt interesat de ac. problema, dar cred ca trebuie sa se aplice prevederile Normelor de aplicare lg. 285/2010 la cap III, pct.B
Cei da la M. Muncii telefonic mi-au spus ca avem dreptul la acea salarizare.
Dar cand le-am cerut scris m-au trimis la Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
Vechea tehnica de pasare a pisicii in curtea altuia.
Nu imi dau seama la ce articol din L. 285/2010 te referi. Mie mi-au raspuns ca indemnizatia o primeam conform Legii 330/2009 iar acea lege s-a abrogat prin aparitia Legii 285/2010. Mi se pare totusi anormal sa nu fie inlocuita aceasta situatie cu o prevedere in vigoare anul acesta. Pana la telefoane date pe la ministere, ai intocmit vreo cerere scrisa pe undeva?. Daca da, cui si la ce te-ai referit?
Vezi lg. 285/2010 art. 3 si mai ales Normele de aplicare cap. III pct. B.
Ai citit Normele de aplicare ? Mie mi se pare destul de clar. Tu ce intelegi?
Eu am mai intocmit cate ceva dar tu ce ai facut ?
Cereri scrise poti sa faci si tu ca nu te opreste nimeni.