avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... societate profesionala de psihologie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

societate profesionala de psihologie

Bună ziua
Va rog să-mi explicaţi modalitatea de declarare a veniturilor pentru o societate profesională de psihologie(se fac anual, trimistrial?) Ce declaraţie trebuie completată şi în baza cărei reglementări. Este nevoie de contabil?
Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Asociere fara personalitate juridica rodia rodia Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: O persoana este asociata intr-o societate civila profesionala(asoiere fara personalitate ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru persoane fizice(avocati,notari) SANDU CARMEN SANDU CARMEN Care este articolul de lege care reglementeaza punctul de lucru la persoane fizice(avocati,notari), si ce facem in situatia in care nu ai nicio cheltuiala la ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare pfa ionel12 ionel12 doresc sa imi infiintez un PFA cat mai repede posibil, m-ati putea indruma va rog pasii care trebuie sa ii fac (daca nu ii stiu o sa umblu sigur de la un birou ... (vezi toată discuția)