avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare sanatate casnica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare sanatate casnica

Buna ziua
Eu sunt casnica si am inteles ca de anul acesta trebuie sa platesc asigurarea de sanatate(pana acum am beneficiat de asigurarea sotului). Intrebarea mea este: ce acte trebuie sa intocmesc , unde trebuie sa merg pentru a ma inregistra ca asigurat si cum se plateste(lunar, trimestrial,etc.)?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:00, 20 Ianuarie 2011
Pentru a beneficia de asigurari de sanatate trebuie sa aveti un contract de asigurare incheiat cu Casa de Sanatate,iar pentru pensie separat se intocmeste contract de asiguari sociale cu Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurarilor de sanatate la persoanele fara venit mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca a fost aprobata legea platii de asigurare pt persoanele fara venit, iar daca se plateste va rog sa-mi spune-ti daca se ... (vezi toată discuția)
Contributie la asigurari sociale ContSters175859 ContSters175859 Buna ziua. . .Sunt nou venita pe acest site si felicit echipa de moderatori pentru munca depusa in folosul. . .celor multi si nestiuti ! Am 56 de ani, ... (vezi toată discuția)
Contract de asiguarare sociala davalina davalina As dori sa stiu daca sotul meu, ce a lucrat pana nu demult in strainatate poate sa incheie un contract de asigurare sociala cu casa de pensii .Precizez ca nu ... (vezi toată discuția)