avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suma primita de la unitate nefolosita si nerestituita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suma primita de la unitate nefolosita si nerestituita

In anul 2008 pentru achizitionarea unui bilet de odihna unitatea acoperea 50%
am achizitionat un bilet de la o firma mi s-a dat biletul si factura fara a achita biletul urmind ulterior cind voi primi cei 50% sa-l achit (acest ajutor de la unitate se primea in 5 zile de la data depunerii actelor )din motivede sanatate nu am mai putu pleca in concediu.Agentia a anulat biletul dar eu nu am mai returnat cei 800 ron.
Anul acesta am restituit suma de 800 roni.[b]Ce urmari poate avea ca nu i am restituit in 2008
Cel mai recent răspuns: ContSters185920 , utilizator 11:19, 21 Ianuarie 2011
Mai mult ca sigur vi se vor calcula penalitati la suma nerestituita.
Penalitatile nu sunt datorate de drept. Este foarte posibil sa nu va solicite o suma suplimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cazare omisa carabela_anca carabela_anca In urma unei verificari interne efectuate asupra deconturilor angajatilor a rezultat ca s-a omis la decontare 4 zile de cazare prin mijloace proprii unui ... (vezi toată discuția)
Nereturnarea contravalorii unui bilet de transport international (neutilizat) ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Buna ziua, recent am patit un lucru urat din partea unui transportator roman, am redactat o cerere catre instanta si am rugamintea sa-mi spuna si mie cineva la ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite pentru marfuri nelivrate Alex G Alex G Buna ziua, Firma al carei administrator sunt, dupa o lunga colaborare cu un furnizor de consumabile a comandat la un momentdat de la acesta produse in ... (vezi toată discuția)