avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii STERGEREA MESAJELOR DE CATRE MODERATOR
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

STERGEREA MESAJELOR DE CATRE MODERATOR

Am pstat pe acest site la sectiunea Drept civil o intrebare la care nu s-a raspuns timp de 1 zi dupa care moderatorul a sters postarea.
Este politica administratorului de a trata in acest fel intrebarile la care nu se poate da un raspuns ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 09:44, 21 Ianuarie 2011
Buna dimineata
Daca postati aceeasi discutie de mai multe ori, conform dispozitiilor Regulamentului de postare, acea discutie, va fi stearsa, deoarece se considera topic/mesaj dublat.
Anterior formularii oricarei reclamatii, o sa va rog frumos sa lecturati si Regulamentul de postare in forum, pentru a preintampina orice discutie nefondata/inutila.
O zi frumoasa, va doresc.

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)