avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicarea Legii nr. 285/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicarea Legii nr. 285/2010

Intrebarea mea este legata de acordarea claselor de salarizare suplimentare pentru functiile de conducere. Din normele date in aplicare legii (exemplul nr.1), precum și din textul legii (art.11) nu rezulta ca se acorda clase suplimentare in functie de vechimea in munca pentru personalul de conducere. În acest caz, pentru functii de conducere se acorda doar gradatie, fara acordarea implicita a claselor corespunzatoare lor?

Alte discuții în legătură

Spor de vechime bogdan77m bogdan77m Sunt functionar public si as vrea sa stiu care sunt prevederile legale pentru aplicarea sporului de vechime. Avand in vedere ca trec la gradatia 2, cum se ... (vezi toată discuția)
Avansare in gradatie pentru functiile de conducere din institutiile publice! ioanagrigore ioanagrigore Salariul functiilor de conducere din sistemul public cuprinde cele 9 clase de salarizare la nivel maxim conform Legii 284 din 2010. Sa inteleg ca un sef de ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici? LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? ... (vezi toată discuția)