avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 392b SOS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 392b SOS

am citit ordinul 1372/2008 dar nu prevede obligatia evidentierii TVA-ului la persoane neimpozabile de TVA.

practic declaratia 392 B cuprinde sold achizitii de la persoane inregistrate in scopuri de TVA -valoare totala cumparari si la TVA zero pentru ca practic nu conduc evidenta cu tva? nu deduc TVA
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
glamour7576, utilizator

Alte discuții în legătură

Mod completare d 392b - firma cu cod de tva anulat din oficiu Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Sper sa nu fie o intrebare stupida dar nu stiu cum sa completez declaratia 392 B in sectiunea de achizitii pentru firma neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 392b valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Cum se completeaza punctul V \\"achizitii de la\\" din declaratia 392B pentru PFA neplatitor de TVA ? De exemplu in jurnalul de cumparari totalul ... (vezi toată discuția)
Completarea declaratiei 392 b anam79 anam79 Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu completarea declaratiei 392 B ce trebuie depusa de catre persoanele neinregistrate in scopuri de TVA.La coloana de ... (vezi toată discuția)