avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 392b SOS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 392b SOS

am citit ordinul 1372/2008 dar nu prevede obligatia evidentierii TVA-ului la persoane neimpozabile de TVA.

practic declaratia 392 B cuprinde sold achizitii de la persoane inregistrate in scopuri de TVA -valoare totala cumparari si la TVA zero pentru ca practic nu conduc evidenta cu tva? nu deduc TVA
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
glamour7576, utilizator

Alte discuții în legătură

Mod completare d 392b - firma cu cod de tva anulat din oficiu Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Sper sa nu fie o intrebare stupida dar nu stiu cum sa completez declaratia 392 B in sectiunea de achizitii pentru firma neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 392b valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Cum se completeaza punctul V \\"achizitii de la\\" din declaratia 392B pentru PFA neplatitor de TVA ? De exemplu in jurnalul de cumparari totalul ... (vezi toată discuția)
Completarea declaratiei 392 b anam79 anam79 Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu completarea declaratiei 392 B ce trebuie depusa de catre persoanele neinregistrate in scopuri de TVA.La coloana de ... (vezi toată discuția)