avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PUNCT DE LUCRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PUNCT DE LUCRU

Buna ziua,
as dori si eu opinia dvs in o problema de care m-am lovit recent.

SRL unde lucrez doreste sa angajeze persoane cu dizabilitati (conform profilului societatii) cu norma partiala de lucru si in diferite locatii din tara.
E posibil ca in o locatie sa fie numai o persoana angajata iar in alte locatii 2-3 sau mai multi.
Toate aceste persoane sa fie angajati ai societatii pe diferite functii prestand activitati pentru societate.

Intrebarea mea este : trebuie neaparat sa deschid pentru fiecare angajat punte de lucru in fiecare locatie sau se poate si altfel ? !

Astept opinii cat mai multe , multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 14:07, 21 Ianuarie 2011
Depinde de activitatea pe care vreti s-o desfasurati.
Puteti practica munca la domiciliu, si nu va mai trebuie nici un punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte de lucru fundatii sau asociatii cluburi sportive ct25exs ct25exs Fundatiile sau asociatiile cluburi sportive deschid puncte de lucru, ca si societatile comerciale? Fundatia la care ma refer in special are ca obiectiv, ca si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl d DeeIoana DeeIoana Bună ziua. Doresc sa deschid un srl d, eu prestând servicii de videograf, deci cu aceast domeniu de activitate. Va rog mult sa ma ajutați cu câteva ... (vezi toată discuția)
Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)