avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe concediul prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe concediul prenatal si postnatal

Buna ziua, am si eu o intrebare la care as dori cat mai repede un raspuns. In maximum 2 sapt mi se va pune poprire pe salariu. Eu sunt gravida in 3 luni urmand sa nasc in iulie-august. Vreau sa stiu daca in momentul in care voi intra in prenatal mi se va suspenda poprirea pe salariu. Precizez sa salariul intra in contul de card. Din cate stiu eu, conform legii, sunt anumite venituri de care executorul judecatoresc nu se poate atinge.
As dori sa imi dati si mie un raspuns la problema mea.
Va multumesc anticipat.
Va rog frumos, chiar nici un raspuns la problema mea?
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
ioana71, utilizator
Cel mai recent răspuns: aeveronica , utilizator 15:27, 24 Ianuarie 2011
buna, doar indemnizatia de crestere a copilului (deci banii primiti dupa expirarea concediului postnatal) nu poate fi urmarita de executor; citind pe forum am inteles ca puteti face cerere la firma la care lucrati sa va fie dati cash banii pe concediile medicale respective. sunt curioasa daca firma va face acest lucru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar in prenatal andreacociuban andreacociuban Buna ziua! Din 15.05.2014 sunt in concediu prenatal. In 12.05.2014 am primit (si eu, si firma la care lucrez)o instiintare de la executor ca sa se faca ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)