avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa ma lamuriti si pe mine
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa ma lamuriti si pe mine

Detin o gasoniera in suprafata de 29 mp la parterul unui bloc, iar pentru luna decembrie cu toate ca acolo a locuit o persoana timp de vreo 10 zile iar intretinerea mi-a venit 419.3RON.
Suma imi pare enorma iar explicatii in ceea ce priveste calculul ei nu pot sa primesc, adminitratorul refuzand sa stea de vb cu noi. Va rog sa ma ajutati sa inteleg anumite lucruri.
Pe lista cu cheltuielile de intretinere pe luna decembrie apare la termoficare: caldura (262.4 ron) si Gcal ptr. apa calda - 7.00 lei/mc (85.253 ron), iar la apa canal: apa rece 3.04 lei/mc, apa rece ptr apa calda 3.04 lei/mc si canal 2.6 lei/mc.
Din ce inteleg eu, pretul apei calde este 11.03lei/mc. Gresesc? In plus pe scara nostra sunt pierderi la apa calda de 20 l.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:58, 25 Ianuarie 2011
Ati inteles bine despre pretul apei calde. In ce oras locuiti?
In toate blocurile sunt pierderi de apa, atat apa rece, cat si apa calda.

In orice caz, intretinerea este foarte mare pentru o garsoniera. Foarte mare!
elga50 a scris:

Ati inteles bine despre pretul apei calde. In ce oras locuiti?
In toate blocurile sunt pierderi de apa, atat apa rece, cat si apa calda.

In orice caz, intretinerea este foarte mare pentru o garsoniera. Foarte mare!

Din pacate administratorul nici pana in acest moment nu a dat nici o explicatie si refuza in continuare sa vb cu locatarii. Locuiesc in Pitesti.
Sumele sunt conforme cu cele afisate in tabelul afisat cu sumele pentru intretinerea lunii decembrie, iar la apa calda apare un consum de 9 litri.
Cred ca vreti sa spuneti 9 mc (metri cubi), nu l (litri).
Pai daca administratorul nu vrea sa stea de vorba cu dv., intrebati-l pe presedintele asociatiei, ca o sti el ceva, ce ziceti?
Sau daca nimeni nu vrea sa dea o socoteala despre ce scrie in lista de intretinere, poate va strangeti mai multi locatari si-l intrebati impreuna pe administrator ce a vrut sa spuna cu sumele din listele de intretinere.
Puteti sa faceti o reclamatie si la primarie la Biroul pentru relatia cu Asociatiile de proprietari, dar pentru problema ca administratorul nu vrea sa dea explicatii locatarilor, conform Legii 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)
Intretinere "umflata" Dessire Dessire Buna ziua, Sunt cirias de 3 luni,locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si am observat ca Administratora blocului a incarcat intretinerea fata de luna ... (vezi toată discuția)