avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau ca copilul sa ramina cu mine!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau ca copilul sa ramina cu mine!

mama lui a plecat peste hotare!la care sia gasit jumatatea!este cu 17 ani mai mare ca ea,si concluzia mea ca a plecat din interes!chiar ea mia zis ,ca este fericita!si tin sa mentionez ca nu sintem casatoriti!dar copilul este pe numelemeu.si copilul este cu mine!ce imi ramine de facut ca el sa nu poata parasi tara!pentru ca imi iubesc fiul nespus de mult!
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
dan_leu35, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:18, 21 Ianuarie 2011
Promovati actiune in instanta
introduceti in instanta o actiune unde sa cereti sa vi se acorde tutela exclusiv a copilului catre dvs.
Copilul nu poate fi scos din tara decat cu acordul dvs.
Este bine sa introduceti actiune in justitie prin care sa solicitati ca minorul sa va fie incredintat dvs.
Promovati actiune de incredintare a minorului si stabilire pensie in favoarea acestuia.
In cadrul actiunii de incredintare, va fi necesar sa probati ca este in interesul minorului ca acesta sa va fi incredintat dvs., ca puteti oferi acestuia conditii optime de crestere si educare, ca mama si-a abandonat copilul si ca intre dvs. si copil s-a statornicit o puternica relatie de afectiune.
Probe:-inscrisuri, martori, interogatoriu, ancheta sociala.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot avea custodia copilului meu maria nicholas maria nicholas Sunt mama la un baietel de 1an si 6 luni rezultat dintr-o relatie de concubinaj.Ne-am despartit cand baietelul avea 1 an .Eu neavand sprijin din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie lazarcalin lazarcalin Am si eu o intrebare va rog sa imi raspundeti la ea : In cazul in care mama isi abandoneaza copilul legea cui da copilul? Tatal avand grija in ... (vezi toată discuția)