avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general profit reinvestit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

profit reinvestit

la sfarsitul anului 2010 am profit brut in suma de 110.000 lei iar impozit pe profit in suma de 17.700 lei . Din acest profit brut la sfarsitul anului pot sa duc o parte in profit reinvestit si in anul 2011 sa fac aceasta investitie ? De exemplu sa cumpar o masina ?

Alte discuții în legătură

Profit reinvestit ella2389 ella2389 Buna ziua. de ce se face repartizarea la rezerve a sumei profitului pentru care s-a beneficiat de scutire de impozit pe profit? de ce se constituie rezerva ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit - trimestru mariana.tucunel mariana.tucunel Buna ziua, Punem in funcțiune utilaje noi (200.0000 care se încadrează la regulile privind profitul reinvestit. la constituirea rezervei 129=1068, ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit niko 94 niko 94 Dorim sa cumparam un utilaj, si am citit despre scutirea impozitului pe profitul reinvestiti, dar nu am inteles legat de rezerva care se constituie din ... (vezi toată discuția)