avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... provident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

provident

As vrea sa stiu si eu daca providentul imi poate pune casa im vanzare pentru o datorie de max 2000 lei.avand in vedere ca eu mostenesc doar un sfert din proprietate.
Cel mai recent răspuns: Tgia , utilizator 19:52, 22 Ianuarie 2011
la suma asta se vor adauga cheltuieli de judecata si de executare. posibil sa va pune poprire pe salariu/pensie.
Nu am primit citatie pentru judecata,deci inca nu au ce sa imi faca fara judecata si executare nu?
veti primi somatie de plata de la executorul judecatoresc pana sa inceapa executarea silita
Judecarea se face fara citarea partilor, casa nu o pot vinde pt ca mai exista coproprietari. In caz de hotarare definitiva de executare, cel mult de noteaza la cartea funciara. Mai mult ca sigur va pun poprire.
cand veti fi citata prin executor e bine sa faceti contestatie la executare.

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru rovigneta! ddv82 ddv82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)
Executare silita fără citație. notafraiddd notafraiddd Executare silita fără somatie Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)