Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi dosarele au fost inainte spre judecatorii sau trimise catre executori judecatoresti mai pot fi executat silit daca am platit intre timp pana sa-mi vine somatie pentru executare silita?
Sunte ti un fericit ca ati aflat, eu spre exemplu am primit poprirea pe cont fara sa fiu in vreun fel anuntata ca am fost data in judecata si ca sunt datoare pentru neplata rov., mai mult a trebuit sa platesc si taxa de executare silita care este destul de mare.
Mult succes.
dosarele dupa cum am vazut s-au judecat dar deocamdata nu am primit nicio somatie.daca eu ma duc sa platesc acele despagubiri si le arat dovada platii..mai imi pot cere sume pentru cheltuieli de executare?
Sunt persoana fizica
Termen somatie
Irina S.
Imi poate indica cineva un articol sau..cum fixeaza executorul judecatoresc termenul din Somatie ?
Sunt soamtii de plata prin care se acorda debitorului ... (vezi toată discuția)
Taxa executorului
biaden
Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)