avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru rovigneta!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru rovigneta!

Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi dosarele au fost inainte spre judecatorii sau trimise catre executori judecatoresti mai pot fi executat silit daca am platit intre timp pana sa-mi vine somatie pentru executare silita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:46, 26 Septembrie 2014
Creantele se prescriu in 3 ani. Daca s-a formulat cerere de executare silita, puteti depune la executor judecatoresc dovada platii.
Sunte ti un fericit ca ati aflat, eu spre exemplu am primit poprirea pe cont fara sa fiu in vreun fel anuntata ca am fost data in judecata si ca sunt datoare pentru neplata rov., mai mult a trebuit sa platesc si taxa de executare silita care este destul de mare.
Mult succes.
Puteati formula contestatie - dc sunteti persoana fizica aveau obligatia de a va notifica cu adresa de infiintare a popririi.
dosarele dupa cum am vazut s-au judecat dar deocamdata nu am primit nicio somatie.daca eu ma duc sa platesc acele despagubiri si le arat dovada platii..mai imi pot cere sume pentru cheltuieli de executare?
Sunt persoana fizica
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Va pot cere cheltuieli de executare intrucat sunteti executat de o institutie de sta.

Alte discuții în legătură

Termen somatie Irina S. Irina S. Imi poate indica cineva un articol sau..cum fixeaza executorul judecatoresc termenul din Somatie ? Sunt soamtii de plata prin care se acorda debitorului ... (vezi toată discuția)
Taxa executorului biaden biaden Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar pentru cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Două procese pierdute de subsemnatul în instanță. Nu vreau să-i dau părții adverse toată suma o dată, pentru că aceste procese au fost ... (vezi toată discuția)