avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... titlu proprietate - padure
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

titlu proprietate - padure

prin titlul de proprietate (emis în 2003) s-a recunoscut dreptul de proprietate dar pe un amplasament într-o comuna învecinată, în condiţiile în care:
1. vechiul amplasament al padurii deţinut de bunici a devenit intravilan
2. reconstituirea dreptului de proprietate se putea face pe un teren forestier al comunei, în condiiţiile în care şi în prezent la ocolul silvic sunt suprafeţe disponibile
3. titlul de proprietate este completat gresit (tarla, parcela), iar înregistrarea la cadastru şi intabularea este imposibilă
Întrebare: în instanţa se poate recunoaşte dreptul de proprietate cel putin în comuna în care a fost vechiul amplasament?

Alte discuții în legătură

Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate BogdanAdrian21 BogdanAdrian21 Buna ziua, Sunt presedintele unui Composesorat, iar de curand am observat ca punerea in posesie, titlul de propreietate eliberat in 2009 si ulterior ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)