Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate pamanturile din zona,ce ne sfatuiti sa facem sa recuperam acest teren sau sa fim despagubiti cumva....bunici traiesc ma gandesc ca daca se intampla ceva cu ei dupa ar fi mult mai greu....cu stima va multumesc
Au un teren forestier de 10.000 mp...in ce sens?? Au titlu de proprietate, punere in posesie, sau cum? Povestea cu vanzarea terenurilor este o prostie, intrucat terenurile forestiere nu au fost niciodata la dispozitia comisiilor locale, fiind administrate de ICAS/ocoalele silvice, care le-au pus la dispozitie pentru reconstituirea dreptului de proprietate, pe baza de documente justificative.
Bunicii au titlu de propietate pe acel teren forestier,cei de la primarie au spus ca padurea nu se poate da inapoi,noi am spus sa ne dea un alt teren in alta zona,lucru care nu a fost posibil spunand ca numai exista alte terenuri acestea fiind vandute de fostul primar ,deci noi avem acte .dar doar atat!
Drept de proprietate
snake 32
tatal meu are o hotarare judecatoreasaca definitiva si irevocabila prin care i se reconstituie dr de proprietate asupra 15.15 ha teren si 0.8 ha padure ijnca ... (vezi toată discuția)