avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

tatal meu are o hotarare judecatoreasaca definitiva si irevocabila prin care i se reconstituie dr de proprietate asupra 15.15 ha teren si 0.8 ha padure ijnca din 2007 dar primaria tergiverseaza eliberarea titlurilor de proprietate .ce sa faca?
Cel mai recent răspuns: ContSters135221 , utilizator 23:56, 16 Mai 2010
Sa se adreseze din nou instantei care a dat hotararea cu o cerere de stabilire a unei amenzi civile pentru fiecare zi de intarziere in ceea ce priveste emiterea de catre Primarie a titurilor de proprietate.
Amenda se face venit la bugetul statului si are scopul de a infrange rezistanta juridica si inertia debitorului (aici Primaria)
~ Conținut șters la cerere ~
cuantumul il stabileste instanta sau trebuie sa cerem noi o anumita suma
Legea 554/2004 nu are nicio legatura cu speta. Exista legi speciale in materie si regulamente de aplicare a acestora, conform carora este in sarcina Comisiei faca toate demersurile in vederea punerii in executare a hotararii judecatoresti. Nu aveti de ce sa asteptati 30 de zile pentru un raspuns. Trimiteti o notificare prin care sa le solicitati ca de urgenta sa va contacteze in vedrea punerii in posesie si a eliberarii titlului si, paralel, puteti cum vi s-a spus sa promovati o cerere la instanta. Cuantumul daunelor il fixati dvs (pe zi pana la punerea in posesie).
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Punerea in posesie a unei paduri danielnicola danielnicola te as ruga sami zici cum se procedeaza pentru punerea in posesie a padurii .mentionez ca mi sa dat un titlu de proprietate dar numai pe o parte din padurea ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
2 p.v. de punere în posesie pe acelaºi amplasament Katri Katri Deţin un proces verbal de punere în posesie din 2005 (semnat de primar, secretar, reprezentantul Ocolului silvic, topograf, reprezentant legal al ... (vezi toată discuția)