avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare paguba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare paguba

Am castigat in 2005 o suprafata de teren de 1,08 ha in urma unui proces civil de iesire din indiviziune,din acea suprafata 1 ha fiind padure iar restul fanat. Fara sa cunosc legea si intrucat padurea era administrata de catre un ocol silvic de stat, am depus cerere la primaria de care apartin, in baza L247/2005, pentru retrocedarea suprafetei de padure.In acest an am primit raspuns de la comisia de fond funciar judeteana ca cererea mea nu face obiectul acelei legi.Intreb,daca din 2005 si pana in 2008 ocolul silvic de stat respectiv a extras o parte de masa lemnoasa de pe acea suprafata de teren si apoi s-a desfiintat,nai pot sa-mi recuperez paguba ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:05, 20 Septembrie 2010
puteti. e dreptul dvs de proprietate.
Cum sa procedez?
apelati la un avocat din orasul dvs deoarece o sa va trebuiasca actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Am de primit ca restituire prin hotarare judecatoreasca definitiva ... sevastianflorea sevastianflorea Am de primit ca restituire prin Hotarare judecatoreasca definitiva , irevocabila si cu titlu executoriu pe un alt amplasament decat cel ... (vezi toată discuția)
Partaj, iesire din indiviziune razerul razerul Cineva a mostenit 3 suprafete de padure dar prin 3 acte diferite. Prima pe un titlu de proprietate dupa legea 18 de la tata dar la care sunt inca 4 mostenitori ... (vezi toată discuția)