avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am de primit ca restituire prin Hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am de primit ca restituire prin Hotarare judecatoreasca definitiva ...

Am de primit ca restituire prin Hotarare judecatoreasca definitiva , irevocabila si cu titlu executoriu pe un alt amplasament decat cel initial , 1,33 ha de teren cu vegetatie forestiera . Primaria doreste sa-mi acorde aceasta suprafata de teren , s-au gasit vreo 3 variante date de Ocolul silvic ca retrocedabile dar la Cartea funciara apare total sau partial ca terenul de sub padure este al Primariei sau a Statului roman si Primarul zice ca nu il poate retroceda ca ar incalca Legea - nu stiu care ., Am propus sa fac act notarial ca dupa exploatarea masei lemnoase eu donez terenul Primariei , deoarece pe mine nu ma intereseaza terenul neavand mostenitori , dar zice ca tot nu se poate .
Va rog sa-mi dati o solutie sau un act normativ care ii permite Primarului prin Hotararea Comisiei comunale de fond funciar sa-mi faca aceasta retrocedare fara incalcarea legii
Va multumesc .
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Expoatare...? elevan elevan pot exploata o padure pentru care am titlu de proprietate obtinut in urma unei hotarari judecatoresti, fara sa o intabulez? (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba Andreea L. Andreea L. Am castigat in 2005 o suprafata de teren de 1,08 ha in urma unui proces civil de iesire din indiviziune,din acea suprafata 1 ha fiind padure iar restul fanat. ... (vezi toată discuția)