avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notarea somatiei de plata la CF
Discuție deschisă în Executare silită

Notarea somatiei de plata la CF


Buna ziua,

Am cerut iesirea din indiviziune a debitoarei mele , ( avea in coproprietate cu fratele un teren si o casa ), instanta a dispus atribuirea terenului debitoarei cu plata unei sulte catre fratele ei
Executorul trimite somatia pentru notarea litigiului catre CF, intrebarea este daca ,prin notarea acestui litigiu se considera sechestru numai asupra terenului, sau si a casei?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)
Dreptul unui coproprietar cipriang4s cipriang4s Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc prejudiciat de asociat MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Dosar executare silita, calitatea de creditor, urmeaza o cerere de executare imobiliara, mobiliara , poprire. Executorul care instrumenteaza ... (vezi toată discuția)