avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva?
Discuție deschisă în Executare silită

Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva?


Buna seara,

Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de inalta tensiune in apropiere ),pe parcursul executiei silite am incercat de mai multe ori prin intermediul executorului judecatoresc plata in rate a debitului.
Debitoarea a refuzat de fiecare data motivand ca nu are un loc de munca.
Debitoarea detine in coproprietate cu fratele ei o casa de locuit, urma sa ne indreptam asupra casei .... surpriza ...., am aflat ca a fost la primarie si a solicitat eliberarea unui cazier fiscal in vederea instrainarii imobilului casa de locuit.
Ce se mai poate face in acest moment?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: magyari , utilizator 10:46, 8 Decembrie 2011
Cereti executorului sa treaca somatia de plata in cartea funciara a imobilului.
Executorul poate sa treaca somatia de plata pe cota parte din imobil casa de locuit?
MIHAELAX a scris:

am aflat ca a fost la primarie si a solicitat eliberarea unui cazier fiscal in vederea instrainarii imobilului casa de locuit.


Personal in calitate de creditor sau prin executor judecatoresc ,solicitati la OCPI sa noteze titlul executoriu
Solicitati executorului sa noteze de urgenta somatia in CF. Mare atentie insa, sa mentioneze expres in somatie ca se indreapta impotriva cotei detinute de debitoarea dumneavoastra. Daca cere notarea pe tot imobilul, riscati sa se respinga cererea de catre BCPI si sa trebuiasca sa faceti noua somatie, cu care deja pierdeti timp si riscati sa va scape debitoarea.

Cu somatia notata va asigurati ca nu mai poate instraina imobilul.
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
magyari, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu datorii ale unui imobil cumparat prin licitatii monikak monikak Buna ziua, As avea o intrebare, la care raspunsul ar fii foarte urgent!!! Pentru un imobil cumparat prin licitatie se sterg datoriile pana la acel data de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc prejudiciat de asociat MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Dosar executare silita, calitatea de creditor, urmeaza o cerere de executare imobiliara, mobiliara , poprire. Executorul care instrumenteaza ... (vezi toată discuția)
Notare sulta cartea funciara tmctmc tmctmc Buna seara. Vin cu o problema de care m-am lovit si inca nu am reusit sa-i aflu solutia. In urma unui proces de succesiune( si iesire din indiviziune) sa ... (vezi toată discuția)