am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar pe teren au devenit proprietari conform legii 18/1991 intrebarea este daca eu sunt proprietar acum si ce demersuri ar trebui sa fac deoarece deocamdata nu am decat contractul de vanzare cumparare incheiat la notariat,mentionez ca as dori sa construiesc o casa pe acest teren daca se poate in locul celeilalte.?va multumesc.
Constructia veche este intabulata? Este trecuta in actul de vanzare cumparare si in rolul fiscal?
Daca da, atunci cereti mai intai autorizatie de demolare ca sa o puteti radia din CF, rol fiscal si apoi solicitati autorizatie de contruire pentru casa noua.
este intabulat numai terenul iar cf deasemenea numai pentru teren deoarece cererea facuta catre ANCPI a respins o parte a cererii cea cu privire la inregistrarea constructiei avand in vedere ca pentru aceasta se impunea prezentarea la dosar a certificatului de mostenitor privind dezbaterea succesiunii acestora intrucat petentul nu putea edifica constructiile in anul 1930
Cadastru
dor_ados
buna ziua.Am cumparat un teren pe care se afla si o casa cu 2 camere dar fara acoperis si foarte veche as dori sa stiu daca o pot demola si sa-mi construesc ... (vezi toată discuția)
Teren + casa
dor_ados
buna ziua.Am cumparat un teren cu o casa batraneasca cel ce a vandut avea titlu de proprietate pe teren dar pe casa nu iar cei de la cadastru specificau ca se ... (vezi toată discuția)