avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii pe venit in 2011?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii pe venit in 2011?

buna ziua, am o intrep. individ, din 2010, anul acesta cind trebuie sa depun declaratia de venit? si de care declaratie? 220 sau 200? am realizat venituri ocazionale, iar din august am fost pe zero,multumesc,
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 11:25, 23 Ianuarie 2011
Declaraţia de venit trebuie depusă până pe 16 mai 2011.31 ianuarie
•depunerea formularului 220 "Declaraţia privind venitul estimat" de cei care obţin venituri din activităţi independente sau agricole impuse pe bază de normă de venit şi din drepturi de proprietate intelectuală. Tot atunci, ei pot depune cererea pentru opţiunea de a determina venitul net în sistem real sau să renunţe la acest sistem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratia 220 ContSters156394 ContSters156394 Ce se intampla daca nu se depune declaratia 220 pana la termenul stabilit (15 mai 2011, din cate stiu)? Cum pot afla intotdeauna care sunt declaratiile si ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimativ carmadara carmadara Am si eu o nelamurire in aceasta problema : o persoana fizica autorizata constituita in februarie 2008 nu a depus la infiintare declaratia 220 . Acum la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate depunere formular 220 Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Este obligatorie depunerea formularului 220 pentru o societate care in trimestrele 2, 3 si 4 ale anului precedent a depus declaratii 0 si pentru ... (vezi toată discuția)