avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de ajutor!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de ajutor!!!

Buna. Am 17 ani si am un prieten (21ani) si sunt cu el de un an, parintii mei nu ma lasa cu el. Daca eu as vrea sa ma duk la el si parintii mei ar apela la politie ar putea sa-mi faca ceva daca e alegea mea ???
Va multumesc!!!
Nu veti avea nicio problema,intrucat ati depasit varsta de 14 ani.
Daca relatiile intime nu vor avea la baza o promisiune de luare in casatorie si daca nu vor avea loc in prezenta unor alti minori,nu veti avea probleme.
Totusi,din pounct devedere uman,este bine sa va ganditi de mai multe ori la viitorul dvs,inainte de a lua astfel de hotatarari,care pot avea serioase implicatii in viitor
Nu exista nici o problema!
Am inteles dar n-am priceput. Un minor poate face ce vrea fara ca parintii sa aiba un cuvant de spus?
Sunteti minora.
Si ganditi-va ca pe acel baiat il cunoasteti de putin timp, pe cand pe parinti ii cunoasteti de 17 ani.Si chiar daca acum nu sunteti in relatii tocmai bune este pentru ca parintii dv va sunt cei mai buni prieteni si va vor binele.
Tratati totul cu intelepciune si maturitate.
DanDaniel a scris:

Am inteles dar n-am priceput. Un minor poate face ce vrea fara ca parintii sa aiba un cuvant de spus?

Acestea sunt prevederile legale.
Pentru a lua cunostinta de ele cititi art.198-199 c.pen.

Alte discuții în legătură

Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Relatii cu un minor BYA_NELY BYA_NELY am si eu nevoie de ajutor specializat intr-o problema.am o cunostinta care are o relatie cu o fata care abia peste 2 luni face 18 ani.el are 30ani.parintii ei ... (vezi toată discuția)
Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani? anonim1234 anonim1234 Buna ziua, Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. ... (vezi toată discuția)