buna ziua,
indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari:
- am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe cont. din acesta suma am pus inapoi in decurs de o luna suma de 3500 EUR. Nu am de unde sa pun ceilalti bani, decat in timp.
- in urma comisiei disciplinarea am fost concediata. am fost chemata la servici sa imi fac lichidarea si sa iau decizia de concediere.
- firma nu a exclus posibilitatea unei intelegeri, si eu ar trebui sa dau un mail prin care sa spun cum vad eu acea intelegere.
Ingrijorarea mea e: - cum ar trebui sa fie intelegerea, exista vreun termen maxim la care as putea aplela? imi dau seama ca ar trebui cat mai repede, insa monentan nu mi-am gasit alt loc de munca si nu am un venit pe care sa ma pot baza.
- sa pp ca as spune ca dau 500 eur pe luna. Ce ar trebui trecut in intelegere in cazul in care nu reusesc intr-o luna sa pun banii?
- iar legat de plangerea penala, care din cate stiu, nu a fost facuta. Firma are vreun termen limita pana la care ar putea sa o depuna?
Si cel mai important daca poate sa imi spuna cineva care e cel mai rau scenariu pentru mine.
Va multumesc!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...