avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de stabilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de stabilitate

Sunt personal didactic –auxiliar in cadrul invatamantului preuniversitar de stat.In data de 03.01.2011,implinesc acei 10 ani de vechime neintrerupta in invatamant si conform OME nr.1350/2007 si OG nr.11/2007 trebuie sa mi se acorde sporul de stabilitate (face parte din salariul de baza).Conform Legii cadru 284,Legii nr. 285/2010,Ordinului 42/77 din 13.01.2011(MO nr.48/19.01.2011) privind reincadrarea si stabilirea salariilor pe anul 2011,mai beneficiez de acest spor ?Va rog mult sa-mi spuneti daca da ,conform carui Art.,(al.).
Mii de multumiri anticipate !!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Spor stabilitate divele divele Suntem bugetari. Stie cineva daca personalul didactic auxiliar si bibliotecarii pot beneficia de spor pentru stabilitate in anul 2011? Legislatia ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Simona-Florentina Simona-Florentina Sunt angajata in invatamant de la 1.09.2003 si am suspendat contractul de munca in februarie 2007 pentru 2 ani pe motivul cresterii si ingrijirii copilului. ... (vezi toată discuția)
(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)