avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... scutire impozit pe venit pt pers cu handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

scutire impozit pe venit pt pers cu handicap accentuat salariate

Detin un certificat de handicap grad accentuat din octombrie 2010.in decembrie 12 am fost angajata la o societate comerciala.in ianuarie,cand am luat primul salariul ,am constatat ca mi s-a retinut impozitul pe venit cu toate ca eu stiam ca urma sa primesc eu acesti bani.care sunt ultimele noutati in leg cu legea 448.;s-a abrogat art. respectiv?

Alte discuții în legătură

Scutire impozit salarii bordas bordas Am o profesoara care detine un certificat cu grad de handicap .Dupa legea 448/2006 are niste facilitati printre care si scutirea pe impozit pe salar.Dar am ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit angajat cu certificat de handicap accentuat mar_gul mar_gul Buna ziua. Am o intrebare legata de data aplicarii scutirii de impozit pentru o persoana cu certificat de handicap accentuat, eliberat pe data de 5 septembrie ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozite pentru persoanele cu handicap accentuat BG BG Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la actul normativ care prezinta scutirile de impozite de care beneficiaza o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)