avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari terenuri ale Institutelor de Cercetare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari terenuri ale Institutelor de Cercetare

Buna seara. In baza caror legi se formuleaza revendicarile terenurilor nationalizate inainte de '90? Si daca retin bine, exista prevederi legale referitoare la suprafetele exacte de teren care vor ramane Institutelor de Cercetare? Adica un act normativ care stipuleaza pana unde se poate retroceda din terenurile acestor Institute de Cercetare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 19:41, 23 Ianuarie 2011
pt terenurile extravilane lg 18/1991 republicata cu modificarile ulterioare. insa nu se mai pot depune cereri. a expirat demult termenul. pt terenurile intravilane lg 10/2000.dar si pt acea lege a expirat termenul de depunere al cererilor.
Legea nr. 45/2009 reglementează organizarea şi funcţionarea Academiei de ªtiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Popescu Sineşti” şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agricol, silviculturii şi industriei alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns comisie fond funciar AndutuB AndutuB Vin pe acest forum in speranta obtinerii unui raspuns pentru o problema de care m-am lovit de curand. Familia mea a detinut titlul de proprietate asupra unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Registru zilieri adina1997 adina1997 as putea plati femeie de servici la primarie ,2 zile pe saptamana ca zilier (vezi toată discuția)