avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare, despagubiri
Discuție deschisă în Executare silită

executare, despagubiri

Am si eu o intrebare, mai intai un scurt istoric.
Am dat in judecata o firma pe legea 85/1992 si decretul lege 61/1990, in vederea cumpararii unei locuinte in conditiile legilor mai sus mentionate, eu am pierdut, impreuna cu alti 60 de vecini, dar 6 dintre noi au casigat la diferite instante din tara , in urma suspendarii procesului, la Cta, si formuland o cerere de stramutare catre inalta curte ,in alte localitati. Sunt multe care nu le inteleg, din 70 de cereri de stramutare identice doar cu nume si semnaturi diferite inalta curte doar 6 a binevoit sa admita.
In fine am pierdut, am fost executat, am formulat plangere la cedo, mia venit 3500 lei de platit, cheltuieli de judecata si de executare, banii se pot recupera in trei ani din cate stiu, de catre parat, problema e ca domnul cu pricina , adica patronul firmei respective, m-a amenintat intr un ziar local, ca imi va cere 12000 lei despagubiri , deoarece pe o perioada de 5 ani, perioada procesului, el nu a putut sa inchirieze locuinta deoarece eu am ocupat o abuziv.
si acum urmeaza intrebarea:
Poate sa imi ceara acesti bani? Eu zic ca nu e vina mea ca procesul a durat 5 ani,ci a sistemului judiciar din romania.
Si ar mai fi o intrebare:
Dupa cat timp poate sa ma dea in judecata sa imi ceara acesti bani,si care ar fi puncul de referinta: decizia curtii de apel? contestatii in anulare? executare apropriuzisa.
Va multumesc

Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters188505, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters188505 , utilizator 21:12, 26 Ianuarie 2011
cam greu cu raspunsurile........:((
?????????????????????????????????????????????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executare despagubiri ContSters188505 ContSters188505 Am si eu o intrebare, mai intai un scurt istoric. Am dat in judecata o firma pe legea 85/1992 si decretul lege 61/1990, in vederea cumpararii unei locuinte in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extintiva - intrebare ContSters188505 ContSters188505 Am si eu 2 intrebari, mai intai un scurt istoric. Am dat in judecata o firma pe legea 85/1992 si decretul lege 61/1990, in vederea cumpararii unei locuinte in ... (vezi toată discuția)
Bani de recuperat offsetman offsetman am si eu urmatoarea problema si vreau sa o fac cat mai legal posibil, nu vreau sa recurg la gesturi extreme care mai tarziu ar degenera in chestii mai urate. O ... (vezi toată discuția)