avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indemnizatia reparatorie de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indemnizatia reparatorie de revolutionar

Va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei situatii: beneficiez de indemnizatie reparatorie de revolutionar si vreau sa stiu daca si acest tip de indemnizatie trebuia redus cu 25% anul trecut (odata cu toate celelalte reduceri aplicate bugetarilor). Astept lamuriri. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie revolutionar imradu imradu buna ziua. tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar.as dori sa imi spuneti daca mama mea va beneficia de pensie de urmas in urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)
Este corecta reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 25%?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Lansez acest topic pentru a aduna pareri pro si contra acestei reduceri salariale. As dori sa ma ajutati cu legislatia in vigoare ce face ca aceasta taiere a ... (vezi toată discuția)
Ce pensie de urmas pot obtine ? (revolutionar) addicted4judo addicted4judo Buna,acum 1 luna jumate tatal meu a decedat. In momentul decesului el avea 3 pensii ,pensie de varsta in valoare de 490 de lei ,pensie de handicapat in valoare ... (vezi toată discuția)