avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii RAPORTARE CONCEDII MEDICALE -CASMB
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

RAPORTARE CONCEDII MEDICALE -CASMB

Buna ziua!
Dupa tot haosul creat la Casmb , stie cineva ce se intampla cu raportarile privind concediile medicale? Ma refer la cele prin care se dorea verificarea persoanelor aflate in incapacitate temporara de munca.Se mai depun? cum?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Verificare prezenta concediu medical monicalirca monicalirca Lecturand stufoasa legislatie cu privire la acordarea concediilor medicale am o mare nedumerire si anume : CARE SUNT MEMBRI COMISIEI AMINTITI la pct.25 al ... (vezi toată discuția)
Lista angajatilor aflati in cm flori9 flori9 Buna seara, in situatia in care angajatorul primeste un certificat medical din partea unui salariat, mai este obligat sa depuna lista persoanelor angajate ... (vezi toată discuția)
Depunerea situatiilor concediilor medicale adelanegrila adelanegrila Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. Potrivit modificarilor concediilor medicale , angajatorul are obligatia sa anunte la casa de sanatate in termen de 6 ... (vezi toată discuția)