avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cod caen 9001
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cod caen 9001

Buna seara, am si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.Sunt persoana fizica autorizata ,cod caen 9001 si am intampinat o problema.Am voie ca persoana fizica autorizata cu acest cod sa dau ore particulare cu specific artistic?Eu stiam ca da,dar vreau sa fiu sigur.Doream sa dau ore de actorie,eu fiind licentiat in acest domeniu.In speranta unui raspuns ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 20:15, 25 Ianuarie 2011
9001
Aceasta clasa include: - productia de prezentări live de teatru, concerte şi producţii de operă sau de dans şi alte producţii etapă: • activităţi ale grupurilor, circuri sau companii, orchestre sau benzi • activităţi ale artiştilor individuali, cum ar fi actori, dansatori, muzicieni, lectori sau difuzoare
Pentru meditatii(ore particulare) cred ca ar fi fost nevoie de 8559 (Alte forme de invatamant n.c.a.) sau 8560 (Activitati de servicii suport pentru invatamant). Finante Timis incadreaza in Servicii executate de meditatori codul caen 8559 (Alte forme de invatamant n.c.a.)

Prin 9001 cred ca puteti doar sa desfasurati activitate artistica nu sa si dati meditatii; pentru meditatii din cate am citit ar fi nevoie de curs de pedagogie absolvit si diploma de licenta pentru materia ce urmeaza sa o predati

Pe de alta parte trebuie sa vedeti daca va incadrati sau nu in categoria meditatii, sunt sali de dans care sigur nu ofera meditatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de interpretare artistica - cod caen 9001 Ramona24 Ramona24 Buna ziua cod caen:9001-Activitati de interpretare artistica. ce inseamna acest lucru? ce poti presta pe sc.ul infiintat cu acest cod? \\multumesc (vezi toată discuția)
Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)