avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Servicii de invatare in domeniul matematicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Servicii de invatare in domeniul matematicii

Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si asigurarea de sanatate pe baza unei norme de venit impuse. Va rog, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna daca pot plati impozitul si anul acesta pe baza unei norme de venit sau
daca nu, ce posibilitati am? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Norma de venit MOLNARMIHAI MOLNARMIHAI Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si ... (vezi toată discuția)
Meditatii MOLNARMIHAI MOLNARMIHAI Buna ziua, Sunt pensionar (varsta peste 70 de ani), fost cadru didactic. Dau meditatii la matematica, clasele 5 -9. De peste 10 ani posed ... (vezi toată discuția)
Meditatii limbi straine natalia1 natalia1 Buna ziua, As dori sa stiu cum se pot da meditatii pentru limbi straine respectand legea. Se poate incheia intre meditator si elev o conventie civila pe ... (vezi toată discuția)