avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Norma de venit

Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si asigurarea de sanatate pe baza unei norme de venit impuse. Va rog, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna daca pot plati impozitul si anul acesta pe baza unei norme de venit sau daca nu, ce posibilitati am? Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: MOLNARMIHAI , utilizator 20:55, 26 Ianuarie 2011
D-nul Mihai, daca imi spuneti ce cod CAEN aveti trecut va pot spune daca mai sunteti la norma de venit sau nu.
Mai jos sunt normele de venit pentru Timis pe anul 2011.

[ link extern ]
Chiar daca sunteti la norma de venit deoarece prestati servicii catre populatie casa de marcat cred ca ramine obligatorie! Aveti un subiect pe tema asta deschis in sectiunea PFA, nu l-ati continuat ...
Pe hartiile de la finante ar trebui sa scrie codul CAEN; sau pe certificatul de inregistrare eliberat de registrul comertului trebuie sa apara codul CAEN la activitatea principala
Certificatul meu de inregistrare fiscala mi-a fost eliberat de catre Administratia Finantelor Timisoara. Este fara cod CAEN, doar cod C.I.F. Intradevar casa de marcat e obligatorie, precum si un "Jurnal de vanzari" pentru tinerea evidentei contabile.
Multumesc pentru ajutor. Cu stima, M.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii MOLNARMIHAI MOLNARMIHAI Buna ziua, Sunt pensionar (varsta peste 70 de ani), fost cadru didactic. Dau meditatii la matematica, clasele 5 -9. De peste 10 ani posed ... (vezi toată discuția)
Servicii de invatare in domeniul matematicii MOLNARMIHAI MOLNARMIHAI Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si ... (vezi toată discuția)
Obligatii pfa impozitata la norma de venit paoctav paoctav Salut tuturor. Am inregistrat de curand la ORC o PFA pe servicii informatice (cod CAEN 6201). Urmeaza inregistrarea la Adm. Financiara. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)