avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Norme de aplicare a Legii nr. 285/2010 (reincadrare)
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Norme de aplicare a Legii nr. 285/2010 (reincadrare)

Referitor la reîncadrare conf. leg 284/2010, şi a trecerii în altă tranşă de vechime am observat că la gradaţia după tranşa de vechime 1 se adaugă 3 clase de salarizare;
la gradaţia 2 se adaugă 2 clase;
la gradaţia 3 se mai pun 2 clase;
la gradaţia 4 se mai adaugă câte o clasă.
De exemplu:
un arhivar cu gradaţia după tranşa de vechime 2 ,va avea 22 + 2 = 24
idem 5, va avea 22 + 1 = 23
Observ că clasa de salarizare este mai mică la cei cu tranşa de vechime mai mare. Greşesc eu undeva? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: maitrei , utilizator 11:26, 26 Ianuarie 2011
Gresiti, din pacate:
- transa vechime 1: se adauga 3 clase salarizare
- transa vechime 2: se mai adauga inca 2 clase, pe langa primele (total 5 clase fata de nivelul minim prevazut in legea 284/2010)
si tot asa...la transa 5 veti adauga un total de 9 clase de salarizare.
Mulţumesc, gândeam eu, că greşesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare 2011 dumi32 dumi32 Este cineva mai limpede la minte sa ne lamureasca odata cu reincadrarea acesta conform legii 284/2010 si a normelor de aplicare care spune ca se stabileste ... (vezi toată discuția)
Acordarea urm nivel gradatia functionar public hajnyci hajnyci Buna ziua! In cazul in care un funct. publ. a ajuns la urmatorul nivel de gradatie, acesta se va adauga la salariu din oficiu sau pe baza de cerere? Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)