Lucrez la o firma unde lider de organizatie sindicala este seful nostru direct.
Recent am fost convocati la o sedinta pentru renegocierea salariului pentru anul 2011.Acesta a propus o suma de 90 ron in plus la salariu, suma cu care patronul francez a fost de acord. Este putin, nici un angajat nu este multumit ,dar nimeni nu poate cere mai mult pentru ca nu se stie ce repercursiuni are de suportat, fiind seful nu prea poti sa comentezi!
As vrea sa il schimbam din functie pentru ca daca nu ma insel este chiar in afara legii sa detina functie de conducere si sa fie lider de sindicat. Ma gandeam sa depun o reclamatie la Inspectia Muncii, insa trebuie sa te semnezi iar in ziua de astazi nu mai poti fi sigur de confidentialitatea nimanui!
Cum ar trebui sa procedam?
Depinde ce functie are seful vostru. Daca este director nu poate detine si functia de lider de sindicat, insa daca detine alt post poate fi si lider sindical.
Sindicatul nu este liderul de sindicat.
Organul suprem de conducere al sindicatului este adunarea generala.
Orice propunere ce vizeaza drepturile membrilor de sindicat trebuie discutata si votata in adunarea generala.
Liderul se supune adunarii generale conform principiului :"eu te-am facut eu te omor".
Despre sindicat
negremarius
La firma care lucrez exista un sindicat destul de mare circa 1100 de angajati,
Intrebarea mea ar fi daca prin lege este permis ca
Presedinte de sindicat ... (vezi toată discuția)
Sindicat
azeret
In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti.
Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)