avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale produse interzise la comercializare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

produse interzise la comercializare

as dori sa aflu daca exista legislatie care prevede interzicerea la comercializare a unor produse in romania
Cel mai recent răspuns: horea , utilizator 10:33, 26 Ianuarie 2011
Exista multe acte normative care stabilesc astfel de interdictii asa ca depinde ce domeniu va intereseaza. Pentru inceput ar fi bine sa consultati legislatia indicata pe site-ul www.anpc.gov.ro - siteul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma online fcostea fcostea Buna ziua, As dori sa stiu care este legislatia sub care funct. firmele care au ca ob. de activ comertul online sau activitatile online (gen vanzari produse ... (vezi toată discuția)
Am voie sa vand ceasuri sau parfumuri '' replica'' Cezar66 Cezar66 Ce prevede legislatia exista in Romania in acest domeniu ? Am vazut in cateva magazine ca se vand asemenea produse,si este mentionat \'\' Replica\'\'... Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa infiintez un magazin online pe platforma ... ImOkBro ImOkBro Buna ziua. Doresc sa infiintez un magazin online pe platforma shopify. Ce firma este recomandata sa deschid ? Doresc sa stiu daca se poate si procentajul ... (vezi toată discuția)