Imi puteti recomanda firme specializate in recuperarea de creante cu sediul in sectorul 1? Nu vreau sa alerg prea mult :)
Am gasit cateva dar restantele sunt sub 3500 ron si nu au acceptat.
Multumesc
Daca aveti o hotarare judecatoreasca din care sa rezulte ca persoanele sunt obligate sa plateasca sumele de bani, cel mai bine este sa va adresati unui executor judecatoresc.
Pai nu caut executori ca nu am ajuns cu ei in instanta. Vreau o firma care sa ii scuture nitel. Cum sunt alea care recupereaza banii pt telefonia mobila. Si daca nu reusesc asa apelez la instanta
Solutia este instanta. Credeti cumva ca o firma de recuperari este lupul cel rau? Si ei trebuie sa aiba o baza legala pentru ca sa poata solicita plata creantei.
Cu mult tupeu se poate. Se trimit citatii, telefoane... o gramada de mizerii. Din pacate majoritatea firmelor din domeniu pe care le-am contactat nu au fost interesate.
Normal ca nu au fost interesate firmele.Probabil ca au crezut ca vreti recuperatori de tip mafiot.La ce sa ii sperie daca pot fi dati in judecata si executati silit?
Firmele alea cu ,,mizeii'' cum le numiti, daca dau de avocati isi smulg parul din cap. In general oamenii nu isi angajeaza avocati si din acest motiv se pacalesc.
A zis cineva pe aici sa ii dati in judecata si sa ii executati silit.Ce mai asteptati?