avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Roba avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Roba avocat

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
Colegi dragi sau viitori colegi,
Aveti mare grija la ce roba va luati!
Sunt unele care arata atat de pline de ate, mototolite (nu sifonate) ... vai de mama lor, ca are un soc si colegul de alaturi, dar si clientul de pe-aproape!
Robele se cara indesate in pungi de tot felul si fiecare avocat se chinuie sa diminueze volumul ei impresionant! Eu, sincer, o caram in geanta uneori!
Ideea e ca unele arata ca prinse de pe apa!
Asa ca aveti grija la material!
Bumbacul arata jalnic, dar ajuta ca respira mai bine ca material.
Cele sintetice arata bine si foarte bine, insa te sufoca materialul! Totusi, e destul de larga si mai are si ecva gauri de ... ventilatie! ;) E insa putintel mai grea uneori.
Avand in vedere ca le purtati cam 15 minute pe termen, ar fi bine sa puneti in balanta bine si sa vedeti ce e mai convenabil pentru voi.

Eu am dat acum peste 3 ani 170 de lei pe ea... mi s-a parut mult, dar cred ca face. Cand intru in ea, iti vine sa-mi spui: manca-te-ar mama! :D Si faci abstractie de adidasii din picioare!
Am vazut colegi care pareau ca veneau de la cautat in gunoaie... pe bune! Pareau imbacsite, murdare...
Dupa ce arata ele, naturel, ca o sutana de popa, mai trebuie sa mai fie si a unui popa care a uitat sa iasa din carciuma? :O
=D> Haha, trebuia sa scriu topicul Avocat in blugi - Avocat in roba.
Am observat si eu ca unele robe sunt atoase si sifonate. :D

Tanti de la casierie parca se ocupa de robe.
AVLIL, te rog mult daca poti sa imi recomanzi de unde sa imi iau si eu o roba "de calitate" :)
Multumesc
Da, tanti de la casierie. Iti da si chitanta, parca si factura...
Nu mai stiu cum o cheama, cum te uiti la casierii e cea din stanga. Iti ia masuri acolo, in casierie... :tease: Daca vrei sa vezi insaid...
Sa ne spui si noua cat mai e... Iti spun ca erau si cu un milion pe atunci, deci vezi la pret.
E cheltuiala deductibila insa. :yeah:

Alte discuții în legătură

Robe monik monik buna ziua tuturor! as dori si eu sa-mi achizitione o roba de calitate (care sa si arate bine dupa ce o tin in geanta, dar si care sa fie usoara si sa nu ma ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)