avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul CAS

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este cuantumul minim de contributie lunara sau anuala pentru a beneficia de pensie.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:10, 26 Ianuarie 2011
Daca este vorba de contractul cu Casa locala de pensii,atunci cuntumul minim al CAS(pensie)este de 222 lei lunar.Asigurarea se face pe venitul de 708 lei.Asadar 708 x 31,3%(procent contributie CAS)=222 Lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala sas nico sas nico Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta. Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :(( as dori ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Copilul meu, student la zi, are infiintat P.F.A. si plateste lunar pentru pensie 200 roni; este normal sa plateasca o suma atat de mare? (vezi toată discuția)
Contributie pensie mihaela donea mihaela donea daca nu am venituri salariale pot sa imi platesc la pesii contributia pe o perioada de 3-4 ani, in asa fel incat sa imi pot acoperi cei 30 de ani minimi de ... (vezi toată discuția)