avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen pt organizare ture de aventura, gen rafting ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen pt organizare ture de aventura, gen rafting pe ape repezi, escalada in munti, etc

Buna ziua,

Imi spuneti va rog in ce categorie/categorii de cod caen s-ar incadra cel mai bine o firma organizatoare de ture de aventura, coborare pe ape repezi cu barci, catatare in munti, speologie, etc.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 15:09, 26 Ianuarie 2011
am observat ca sunt multe firme de training care organizeaza acest gen de evenimente care au 9329- alte activitati distractive si recreative,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)