nu se intelege ce intrebati.
dati mai multe detalii.
de catre cine sa fie atacat?
ce reprezinta?
proprietarul/proprietarii cum au dobandit acest titlu?
etc.
orice act se poate ataca oricand...depinde de cine, in ce calitate, care sunt imprejurarile...deci....
fiti mai explicit ca sa vi se poata raspunde.
Bunici mele i sa emis un titlu de propietate pe suprafata de 3100m ,eu acum am scos de la arhivele nationale acte din care rezulta ca suprafata in 1940 era mai mare,titlul de propietate este emis de 5 ani pe 3100m se mai poate face ceva?adica sa se treaca si cei 400m lipsa avand in vedere ca nu sa vandut si cumparat nimic (nici vecini)
Cei de la primarie am inteles ca nu vor sa recunoasca actele de la arhivele nationale pe motivul ca'' e tarziu'' acte din care rezulta suprafata de teren detinuta in 1940.
depinde cine/ce institutie a emis acel titlu si in baza caror acte
puteti face o cerere de adaugire/rectificare a titlului de proprietate acelei institutii in baza actelor ce le aveti acum si vedeti ce vi se raspunde (faceti o cerere cu ceea ce va intereseaza, o inregistrati la registratura institutiei si ei in termen de 30 zile trebuie sa va dea un raspuns ceva)
puteti merge si personal cu bunica sa vedeti ce vi se spune si de ce au gresit
peste toate daca nu va convine ce vi se raspunde si vedeti ca nu se ia nici o masura pentru indreptarea acelei erori promovati o actiune in instanta pe aceste considerente dar in care mai multe detalii va poate da un avocat prin prisma actelor ce le aveti si a raspunsurilor pe care le veti primi.
ma scuzati dar cam asa sunt institutiile noastre...(si eu am avut probleme cu Primaria pe alte considerente si vor sa se spele pe maini toti de toate raspunderile) si doresc sa va dezarmeze.
din moment ce dvs. abia acum ati luat la cunostinta de acest fapt cum sa fie tarziu? sa va dea articolul de lege unde scrie ca e tarziu si din moment ce abia acum 5ani ati facut acel titlu de proprietate cum sa fie tarziu? sunt 5ani....:D
orice ar fi faceti o cerere catre dansii si sa va raspunda in scris la cerere, in acest fel aveti dovada ca dansii nu vor sa rezolve problema si veti avea dovez in instanta caci tare mi-e ca tot acolo veti ajunge.
neaparat dovezi scrise. cat mai multe si cat mai la obiect.